Recordem Cassà de blanc, a través de l'objectiu del fotògraf Josep Vilallonga

Cassa de blancDemà farà 11 anys de la nevada del 2010 que va col·lapsar la demarcació de Girona amb gruixos importants de neu. Aquesta nevada va afectar totes les comunicacions, carreteres i va deixar sense electricitat a tot el municipi de Cassà.

Per recordar aquest dia, el fotògraf cassanenc, Josep Vilallonga, ens ha volgut compartir aquestes imatges, que va captar aquells dies.

Josep Vilallonga, es defineix com un “voyeur” que va pel món amb la càmera a coll. Si bé és cert que de jove va viatjar per diversos països d’Àsia ( Xina, Índia), d’Amèrica Llatina (Perú, Colòmbia, Equador, Bolívia, Panamà, Mèxic, etc.) i d’Àfrica (Marroc i Kènia), des de fa uns anys es dedica a captar amb la seva càmera els escassos instants interessants que pot  trobar en el dia a dia de la seva vida quotidiana a Cassà de la Selva.

Josep Vilallonga Anglada “Cassà”, va néixer a Girona el 1953. És llicenciat en Arqueologia per la Universitat de Barcelona i ex-professor de Ciències Socials a l’INS de Cassà de la Selva (Girona). Va formar-se com a fotògraf a Barcelona i va treballar com a tal al Museu Arqueològic d'aquesta ciutat.