El retorn del Cicle Gaudí estrena la nova temporada del Cineclub Vuitimig

Cicle GaudiEl Cineclub Vuitimig de Cassà de la Selva encetarà el proper diumenge 13 de setembre la sevanova temporada, que en aquest darrer tram de l’any 2020 inclourà cinema documental, animació infantil i la programació del Cicle Gaudí.

 

Precisament aquesta proposta de l’Acadèmia del Cinema Català, consolidada des de fa temps a Cassà de la Selva, donarà el tret de sortida a la temporada, amb la projecció de la pel·lícula “Adú”el proper diumenge 13 de setembre. Es tracta d’una colpidora pel·lícula dirigida per Salvador Calvo que recull 3 històries al voltant del tema de la immigració. La sessió comptarà amb la presència del productor de la pel·lícula, el gironí Edmon Roch, que presentarà la pel·lícula.Excepcionalment, aquest mes de setembre hi haurà dues sessions del Cicle Gaudí, que tornarà a Cassà el diumenge 26 amb “Madre”, de Rodrigo Sorogoyen i protagonitzada per Marta Nieto. Les dues sessions seran a les 18:00 a la sala del Centre Recreatiu, amb unes estrictes mesuressanitàries.

Aquest mes de setembre tornarà també la programació de documentals, que s’ha traslladat del’habitual espai de l’auditori de la Sala Galà a la sala del Centre Recreatiu, un recinte més amplique permetrà garantir les distàncies de seguretat. El títol que encetarà la programació de documentals el divendres 25 de setembre serà “Time Trial”, una pel·lícula sobre ciclisme que narra la darrera temporada com a professional de David Millar i com va afrontar el final d’aquesta etapa.

Els següents mesos d’aquest 2020 la programació del Cineclub Vuitimig seguirà amb una completa proposta que inclou tres títols infantils (“Frozen 2”, “Mascotas 2” i “Jacob, Mimi i elsgossos del barri”), més cinema documental (amb la projecció d’”Ara”, “El gran Buster” i“L’escriptor d’un país sense llibres, aquest darrer dins de la porgramació del Festival Gollut) i méssessions del Cicle Gaudí.