Cassà de la Selva suspèn totes les activitats de la Fira de Santa Tecla

Els Gegants a la Festa Major de Cassà 2019 Aquest mes de setembre, estava previst celebrar la Fira de Santa Tecla, amb la intenció de poder-hi incloure algunes activitats de la Festa Major, que van quedar suspeses a causa de l’estat d’alarma.

Davant la incertesa dels moments que estem vivint, els consells de les autoritats sanitàries i els canvis constants de normativa, s’ha decidit suspendre totes les activitats que s’estaven preparant per al cap de setmana del 20 al 22 de setembre. Aquesta decisió s’ha pres per evitar actes multitudinaris i pensant amb la seguretat i salut de tots els veïns i veïnes del municipi.

 

Regidora de Festes, Carla Matilla.  <<No ha estat una decisió fàcil, però ara, el més important és la salut de tothom. També vull agrair la feina i la col·laboració de totes les entitats del municipi, que han treballat de valent, per una Festa Major i una Fira de Santa Tecla, que enguany no s’han pogut celebrar amb normalitat, però que l’any que ve, tornaran amb més força que mai. >>

Decisió consensuada amb les entitats

Des de l’Estat d’Alarma, l’Ajuntament treballava amb la intenció de celebrar la Fira de Santa Tecla, la festa petita de Cassà, incloent-hi activitats que havien quedat suspeses el mes de juny, com podien ser concerts, activitats infantils, ballades de sardanes, etc. Després de diverses reunions amb la Comissió de Festes, les entitats que organitzen les Barraques i la resta d’entitats del municipi, s’ha pres aquesta decisió consensuada, per tal d’evitar possibles contagis en el municipi.

Cartell d’actuacions previstes

Aquesta decisió, afecta una vegada més als artistes i a les empreses que viuen i treballen per a la Cultura. Per aquest motiu, l’Ajuntament mantindrà el cartell d’artistes i grups que estava previst que vinguessin aquest any 2020 per la Festa Major del 2021, que tindrà lloc del 28 de maig al 1 de juny.

Festius locals

Els dies de festius locals del municipi, amb motiu de l’estat d’alarma, es van modificar en el ple del passat més d’abril i és van traslladar als dies 21 i 22 de setembre. En aquest aspecte, aquests festius, es mantindran igual, i el dilluns 21 i dimarts 22 de setembre, serà festa local, per tant, diversos establiments i oficines del municipi, podran estar tancades.

Aplecs del municipi

Aquesta decisió, també afectarà als aplecs dels  veïnats de Mont-Roig i Serinyà i del Remei. En aquestes festes, habitualment feien esmorzars, ballades de sardanes i altres activitats, que ara mateix estan desaconsellades per part de les entitats sanitàries. Per aquest motiu, i fins que millori la situació actual, s’ha decidit suspendre també aquestes activitats.

 

 

Telèfons d'interès

  • Cassà Jove 669 166 000
  • Centre Cultural Sala Galà 972 462 820
  • Esports (zona esportiva) 972 461 527
  • Promoció Econòmica 972 462 821
  • Ràdio Cassà 972 463 777
  • Serveis Socials 972 460 851
  • Xaloc972 900 235

Contacte

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tel. 972 46 00 05

Rambla Onze de Setembre, 107, 17244 Cassà de la Selva, Girona

NIF. P1704900-H