La programació de cinema a la fresca del Cineclub s'allarga una setmana més al parc de l'Estació

CinemaEl Cineclub Vuitimig de Cassà de la Selva allargarà una setmana més la seva tradicional programació de cinema a la fresca, amb una nova sessió al Parc de l’Estació el proper dimecres 12 d’agost.

En aquesta nova sessió es projectarà el musical “Rocketman” (dirigit per Dexter Fletcher), que estava programat pel passat dia 5. Problemes tècnics amb la projecció van impedir que es pogués programar aquesta pel·lícula, que va ser substituïda en el darrer moment per “Mamma mia 2”.

El espectadors cassanencs, però, no es quedaran sense veure la pel·lícula dedicada a la vida del músic britànic EltonJohn, que s’ha tornat a programar. Amb aquestes seran finalment 4 les sessions que s’hauran dut a terme al Parc de l’Estació, on s’han extremat les mesures de prevenció i higiene amb control d’accés, distàncies de seguretat, rentat demans de tots els espectadors i desinfecció de les butaques.

El Cineclub Vuitimig fa una valoració molt positiva de les sessions en aquest nou espai, que ha tingut una molt bona rebuda, amb assistències d’entre 70 i 100 espectadors per sessió.