Paula Grande i Vic Moliner omplen el pati de Can Trinxeria de Cassà de la Selva

Actuació de la Paula Grande i Vic Moliner en el Solfejant de Cassà Aquesta passada nit, Paula Grande i el baixista Vic Moliné han pujat a l’escenari del Solfejant de Cassà de la Selva per presentar el seu treball “Sóc”. Un espectacle que tal i com ens té acostumats l’artista gironina, barreja jazz, electrònica, tocs de flamenc i versos de hip-hop demostrant que la fusió és un gènere en si mateix quan s’interpreta de forma magistral. 

La combinació dels suports electrònics i el baix, juntament amb la veu de la cantant, han servit per sentir sons i ritmes que no acostumen a sonar junts, però que quan ho fan, obren una realitat sonora nova als qui tenen la sort d’escoltar-ho. 

N’han pogut gaudir 90 persones, el màxim de l’aforament del pati de Can Trinxera on se celebra el Solfejant, d’acord amb el compliment de la normativa de la COVID-19 i complint les màximes mesures per garantir la seguretat per assegurar un acte de #CulturaSegura.

Aquest ha estat el tercer concert d’aquest Solfejant que continuarà els propers dos dijous a les 22.30 h.

  • El dia 6 d’agost podrem gaudir de l’actuació de Les Fourchettes, un quartet vocal de Barcelona, format per quatre cantants femenines procedents d’estils diferents, (El clàssic, el musical, el jazz, el gospel) unides per l’amor a la música vocal.

Han participat en festivals com el del Jardins de Pedralbes o Girona a Cappella, i han estat el primer quartet en participar en el programa La Voz de Antena 3.

  • El dijous 13 d’agost, podrem escoltar la Meritxell Neddermann, que es presenta sobre l’escenari amb una banda conformada per músics que han tocat amb artistes com Jorge Drexler, oferint un espectacle que no us deixarà indiferents.

Neddermann, que aquest estiu ha estat en festivals com Altacústic, Grec, Music&Friends entre d’altres, serà l’encarregada de tancar la dissetena edició Solfejant de Cassà de la Selva, que aquest any, s’ha vist obligar a reduir l’aforament i  extremar les mesures i els controls de seguretat per garantir la seguretat de tothom.

Totes aquelles persones que vulguin gaudir d’aquests dues nits que resten de música, poden comprar les seves entrades en el web cassacultura.cat.

Telèfons d'interès

  • Cassà Jove 669 166 000
  • Centre Cultural Sala Galà 972 462 820
  • Esports (zona esportiva) 972 461 527
  • Promoció Econòmica 972 462 821
  • Ràdio Cassà 972 463 777
  • Serveis Socials 972 460 851
  • Xaloc972 900 235

Contacte

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tel. 972 46 00 05

Rambla Onze de Setembre, 107, 17244 Cassà de la Selva, Girona

NIF. P1704900-H