Cassà aposta per la Cultura Segura

Cassà aposta per la CulturaSeguraDes de l’Ajuntament de Cassà, ja fa anys s’aposta fermament per la Cultura. En aquests moments que ens ha tocat viure, creiem més que mai que hem de  continuar treballant per la nostra activitat cultural amb els protocols que s’exigeixen en cada moment. Per això, des de la finalització de l’estat d’alarma, hem tornat a programar activitats culturals a la nostra població.

Tornar a programar Cultura, en cap moment és un risc. Des de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Cassà ho creiem fermament, i la millor forma de demostrar-ho és mantenint l’activitat amb les mesures de seguretat requerides en cada moment. La nova programació cultural s’ha traslladat a llocs a l’aire lliure, s’han reduït els aforaments, es mantenen les distàncies de seguretat entre les persones (encara que siguin del mateix entorn de convivència), i se segueixen tots els protocols establerts, amb la venda d’entrades, ús de gel hidroalcohòlic i les mascaretes de protecció.

Cassà programa Cultura

Després del confinament, Cassà ha estat un dels primers municipis que ha reprès la seva activitat cultural de forma presencial. Va començar amb les tres sessions del cafè teatre de les Nits de la Coma que s’havien suspès i ha continuat amb l’activitat cultural prevista amb els canvis que corresponen en el control de l’aforament, noves ubicacions…

Els contes infantils dels dilluns, el cinema a la fresca dels dimecres, el cicle Solfejant dels dijous, Les Nits de la Coma  i els Balcons Sonats dels divendres en són una prova que podem i hem de seguir programant activitats culturals.

Aposta ferma per la Cultura

Els darrers anys s’ha anat treballant per configurar una programació àmplia i estable. Aquestes propostes són treballades per l’Àrea de Cultura Entitats i Festes, el Centre Cultural Sala Galà, i amb col·laboracions amb les entitats locals i l’Acadèmia de Cinema Català. Aquesta línia de treball ha servit per posar Cassà de la Selva en el mapa cultural del territori més proper i de Catalunya. 

Durant el confinament, ja es va comprovar que no baixaríem el nivell cultural. Es van mantenir algunes presentacions virtuals a causa de la pandèmia, vam veure néixer noves activitats adaptades als moments actuals i es va celebrar la Festa Major confinada. Durant aquest temps es va treballar per fer la realització necessària i emetre les gales i festes en directe a través d’un canal propi d’streaming.

Ens agradaria que aquest missatge de #CulturaSegura arribes arreu, i entre tots ens adonem que l’activitat cultural és molt més amplia del que ens pensem. No és tracte només d’una obra de teatre o d’una actuació musical, la cultura ens acompanya en el nostre dia a dia, ens forma i ens educa com a persones.

Telèfons d'interès

  • Cassà Jove 669 166 000
  • Centre Cultural Sala Galà 972 462 820
  • Esports (zona esportiva) 972 461 527
  • Promoció Econòmica 972 462 821
  • Ràdio Cassà 972 463 777
  • Serveis Socials 972 460 851
  • Xaloc972 900 235

Contacte

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tel. 972 46 00 05

Rambla Onze de Setembre, 107, 17244 Cassà de la Selva, Girona

NIF. P1704900-H