Es reprèn la programació de la Xarxa Gironina de Cafè Teatre, ajornada per la COVID-19

Ajo micropoetisaL’espectacle “Soy mujer que tú” de les artistes ajo & min enceta a Cassà de la Selva aquest cicle especial d’estiu

El cicle d’espectacles professionals Xarxa Gironina de Cafè Teatre tornarà a obrir les seves portes a partir del proper divendres 26 de juny. En concret seran els municipis de Cassà de la Selva, Vilablareix i Cervià de Ter els que reprogramaran els espectacles que havien quedat ajornats des de mitjans del mes de març per l’aplicació de les mesures per evitar la propagació de la COVID-19.

La resta de municipis participants a la Xarxa (Sarrià de Ter, La Bisbal d’Empordà, Llagostera, Castell d’Aro i Bordils) han decidit posposar la resta de les actuacions suspeses, un total de 22 funcions, als primers mesos de la tardor d’enguany.

Mesures especials de prevenció

Per tal d’adaptar la programació a les mesures de seguretat per prevenir el contagi del coronavirus i a la climatologia estiuenca, el cicle s’oferirà en espais a l’aire lliure. Així, Cassà de la Selva traslladarà les actuacions de l’Espai del Casal al Pati de Can Trinxeria a la mateixa plaça de la Coma; Vilablareix les mourà de la sala a l’exterior del recinte de Can Gruart, i a Cervià de Ter aniran a l’esplanada al costat de l’Ajuntament.

També es prendran la resta de mesures de prevenció especials obligatòries com el manteniment de la distància social entre el públic i entre públic i artista, la desinfecció de taules i cadires i limitacions de l’aforament i del servei de bar, entre altres.

Soy mujer que tú

El duet format per la micropoetessa madrilenya Ajo i la músic i actriu Judith Farrés, serà l’encarregat de reprendre les funcions el dia 26 a les 22 h a Les Nits de la Coma de Cassà de la Selva, per 3 € l’entrada. Presentaran “Soy mujer que tú”, una proposta que ha marcat un abans i un després en la poesia actual, participant als festivals més importants.

Entre finals de juny i juliol de 2020 la Xarxa comptarà amb la clown Cristina Solé amb el work in progress “Home”; el veterà actor de comèdia física Carlo-Mô; la guardonada pallassa Merche Ochoa i el show de techno-humor de Las Loopes. També hi seran presents els artistes gironins Fèlix Brunet, el duet d’improvisació Vergüenza Ajena (amb Ovidi Llorente i José Malaguilla) i el pallasso Claret-Clown.

La Xarxa

Xarxa Gironina de Cafè Teatre és el circuit d’espectacles de petit format que es desenvolupa d’octubre a juliol a diferents municipis de les comarques gironines.

La proposta es configura amb una programació d’arts escèniques eclèctica i professional que barreja diferents disciplines com el clown, els monòlegs, els contes i les titelles per adults, les lectures dramatitzades, la màgia o les noves tendències, entre d’altres.

Teatre de proximitat per adults normalment amb servei de bar, per compartir consumició i espectacle a preus populars en un ambient informal.

La Xarxa la formen actualment un total de 8 municipis: Les Nits del Centre de Sarrià de Ter, Les Nits de Can Gruart de Vilablareix, Les Nits de la Coma de Cassà de La Selva, Les Nits de les Vídues de Llagostera, Les Nits de l’Antic Casino de Castell d’Aro, Les Nits del Barri del Convent de La Bisbal d’Empordà, Les Nits del Monestir de Cervià de Ter i Les Nits del Casal de Bordils.

La Xarxa compta amb la complicitat de les Àrees de Cultura de cadascun dels municipis participants, la producció de l’empresa gironina Operacions Espacials, el suport de la Diputació de Girona i la col·laboració de l’Associació Gironina de Teatre.

Operacions Espacials

Operacions Espacials és una empresa de desenvolupament i producció artística amb especial interès en la gestió de continguts culturals a espais municipals. L’equip tècnic i creatiu el formen Ángeles García, Pablo Paz i Nene Coca

Creada l’any 2019, el seu objectiu és possibilitar l’exhibició d’arts escèniques en qualsevol municipi, en condicions i espais diversos, potenciant les col·laboracions i la creació de circuits per optimitzar recursos, compaginant qualitat, professionalitat i oportunitats per als artistes.

 

 

Telèfons d'interès

  • Cassà Jove 669 166 000
  • Centre Cultural Sala Galà 972 462 820
  • Esports (zona esportiva) 972 461 527
  • Promoció Econòmica 972 462 821
  • Ràdio Cassà 972 463 777
  • Serveis Socials 972 460 851
  • Xaloc972 900 235

Contacte

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tel. 972 46 00 05

Rambla Onze de Setembre, 107, 17244 Cassà de la Selva, Girona

NIF. P1704900-H