S'acosta la Festa a Casa

Comenceu-vos a preparar per La Festa a Casa que tindrà lloc el dissabte 6 i diumenge 7 de juny. Estigueu atents a les xarxes que aviat sortirà a la llum tot el programa confinat d’una festa ben especial.

De moment us avancem alguns dels actes que es realitzaran. Podreu consultar ben aviat tota la programació a cassa.cat/festamajor

DISSABTE 6 DE JUNY

37è Colors sobre l’asfalt confinat.

Del 6 al 7 de juny podràs pintar un espai  de casa o a la zona habilitada davant el Pavelló Polivalent. La inscripció a aquesta activitat és totalment gratuïta i seran fins al 2 de juny. Recordeu que quan pinteu heu de compartir la imatge per whatsapp 635 449 634 amb el nom, cognoms i categoría. Entrega de premis  en directe per Youtube el dissabte 13 de juny. Les fotos rebudes formaran part d’una exposició virtual que es podrà visitar a cassa.cat/festamajor

2n Concurs d’engalanament de balcons

Un any més us animem a donar un toc diferent als racons del poble. Ja que els balcons han estat protagonistes durant tot el confinament, la Comissió de Festes de Cassà organitza la segona edició del concurs engalanament de balcons, que tindrà lloc del 6 al 9 de juny. Podeu apuntar-vos de forma individual o per grups de veïns, sempre respectant les mesures higièniques i de seguretat pertinents.

Trobareu les bases a les xarxes de l’Ajuntament i de la Comissió de Festes. Per apuntar-vos heu d’omplir el formulari d’inscripció que trobareu a la pàgina web del Centre Cultural Sala Galà

Cassà es vesteix de música.

Enguany celebren la X edició malgrat les circumstàncies del moment. Els artistes cassanencs compartiran la seva música a porta tancada a partir de les 19h seguint les seves actuacions en streaming directe des del canal de youtube de l’Ajuntament.

- Els Panxuts,Josep Serrano, Francesc Bollo i Joan López, Colla Daltabaix, Mireia Vallès, Anna Pérez, Jordi Solench, Xicu Cla i Albert Solench, Gemma González, Cristina Puig i Mariona Capellera, Albert Martínez i Josep Massegur.

DIUMENGE 7 DE JUNY

Berenar electrònic

Gaudeix d’un directe amb els dj’s del poble @dj.degree.edugrau i @raver.music que han donat suport als veïns durant aquest confinament. Podràs veure’ls i sentir-los en streaming directe des del canal de youtube de l’Ajuntament.

Per continuar amb les recomanacions culturals de les darreres setmanes us passem un llistat d’altres propostes que podeu gaudir des de casa.

- Festival online de llibre radical. Literal impulsa el Radical May, una iniciativa online per transformar el món. Consulteu l’agenda i el repositori de les activitats.

El món del llibre, i en especial les editorials de pensament crític, està vivint un moment molt dur a nivell internacional a causa del tancament de les llibreries. Davant d’aquesta situació, una sèrie d’editorials radicals de tot el món juntament amb LITERAL, la fira d’idees i llibres radicals, es van proposar tirar endavant un festival online del llibre radical que va començar el dia 1 de maig i té una durada fins al 31.

Així, autores i autors de renom internacional i nacional son les protagonistes d’aquest maig radical. El tret de sortida del festival el  va donar la conversa que Susan Ferguson i Tithi Bhattacharya.El projecte ha sumat durant aquest maig iniciatives d’arreu del món en les principals llengües del planeta.

- Art Centre Cultural la Mercè. A l’agenda del seu portal web podràs trobar infinits tallers i petits cursos online que t’ensenyaran des de dibuixar amb boli bic, fer un llibre acordió o fer el teu propi pinzell.

- Dansa i territori. Com cada setmana Mercat de les Flors ens ofereix el Menú 10 (28, 29, 30 i 31 maig.Gaudeix dels espectacles de Lali ayguadé & compagnia TPO.

 

 

Telèfons d'interès

  • Cassà Jove 669 166 000
  • Centre Cultural Sala Galà 972 462 820
  • Esports (zona esportiva) 972 461 527
  • Promoció Econòmica 972 462 821
  • Ràdio Cassà 972 463 777
  • Serveis Socials 972 460 851
  • Xaloc972 900 235

Contacte

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tel. 972 46 00 05

Rambla Onze de Setembre, 107, 17244 Cassà de la Selva, Girona

NIF. P1704900-H