L'Àrea de Cultura de Cassà aixeca el teló del cap de setmana

L’Àrea de Cultura de nou us fa una selecció d’iniciatives per tenir un cap de setmana d’allò més entretingut. Tot i que tinguem tancades les instal·lacions culturals, i s'hagin anul·lat tots els actes, la cultura no s’atura.

Obrim el teló, muntem-nos el cinema casolà, escoltem òpera mentre cuinem i dansem amb els millors ballarins, tot; des de casa. Removem consciències i fem créixer el pensament crític. Ara, més fàcil que mai.

  • Confinacurts. La proposta que ens fa el Cineclub Vuitimig. Per participar enviar un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..
    Atenció! Teniu temps d’apuntar-vos al concurs fins avui divendres a les 21 h. La mecànica és senzilla: els participants han d’idear, rodar i editar en 24 hores un curtmetratge (durada màxima d’un minut) que ha d’incloure un objecte que se’ls dona a conèixer en el moment d’encetar el concurs. El rodatge arrencarà el dissabte 4 d’abril a les 9 h, quan els participants que s’hagin inscrit prèviament coneixeran l’objecte que ha de sortir en el seu curt.
    L’exhibició dels treballs presentats serà al web cassa.cat/confinacurts i al canal de Youtube del cineclub Vuitimig a partir de les 18 h de diumenge.

  • Mercat de les Flors cada setmana ens proposa menús de dansa diferents. El menú de dansa d’aquest cap de setmana el podreu visualitzar al seu portal web. Sol Picó ,- Cia de Dansa i Àngels Margarit -Cia Mudances .

  • Festival STRENES Edició postquarantena. Demà dissabte a les 18 h  proposta interessant del Festival STRENES. Programa en directe amb entrevistes i actuacions musicals de Sopa de Cabra, Miki Núñez, La Casa Azul, Blaumut, Judit Neddermann, Suu, Tomeu Penya i molt més. Des del portal web del festival s'emetrà un programa en directe presentat per la Maria Xinxó, amb entrevistes i actuacions musicals.

  • Concurs pel cartell D'ARCHIKIDZ GIRONA 2020.  Tens entre 7 i 12 anys i tens ganes de passar una bona estona dibuixant? Participa al concurs pel cartell d' Archikidz Girona! Temàtica: La sostenibilitat. Format quadrat i entrega via Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  Bases a la pàgina web. ArchikidzGirona és una associació sense ànim de lucre que organitza tallers d'arquitectura per a nens i nenes. 

  • Grup de Teatre Cassanenc ens ofereix la seva obra Trastorns. En aquest món qui no té un all té una ceba. I quan es troben els alls amb les cebes en pot sortir una “amanida” molt forta. Comèdia de ritme trepidant apta per a tots els públics.

  • Conferència de Marina Garcés i Brigitte Vasallo  parlant del temps de la filosofia. Hem passat de constructors a destructors de món. Més enllà del discurs apocalíptic, que ens aboca a la salvació o a la condemna, què vol dir avui inacabar el món i a què ens compromet? Aquesta conversa és anterior a l’actual situació, però ens pot ajudar a reflexionar.

  • Palau Digital és l'extensió virtual de l’oferta del Palau de la Música Catalana i l’Orfeó Català. Un espai amb enregistraments, conferències, masterclasses, trobades amb artistes i continguts de divulgació musical i del nostre patrimoni. Escolta la Consagració de la Primavera amb l’Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu o visualitza una marató de les nou Simfonies de Beethoven, dirigides per Gustavo Dudamel, amb l’Orquestra Sinfónica Simón Bolívar entre moltes altres opcions. 

 

Telèfons d'interès

  • Cassà Jove 669 166 000
  • Centre Cultural Sala Galà 972 462 820
  • Esports (zona esportiva) 972 461 527
  • Promoció Econòmica 972 462 821
  • Ràdio Cassà 972 463 777
  • Serveis Socials 972 460 851
  • Xaloc972 900 235

Contacte

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tel. 972 46 00 05

Rambla Onze de Setembre, 107, 17244 Cassà de la Selva, Girona

NIF. P1704900-H