• Cassà de la Selva

    Cassà de la Selva

L'Àrea de Cultura valora molt positivament l’alta participació d’aquesta edició dels Premis Literàris, segurament hi té molt a veure el confinament a casa i una mica més de temps lliure per crear textos.


326 persones s’han inscrit al concurs literari virtual “ Correlletres”, convocat per l’Ajuntament de Cassà de la Selva,166 corresponen a la categoria de narrativa i 160 a la de poesia.
Alguns dels participants d'enguany, han escrit des de Lleida, Igualada, Castelldans, Riba-Roja d'Ebre, Amposta i fins i tot de Londres.

Els concursants, van rebre el divendres 20 de març un correu amb la consigna per a fer les seves creacions. Enguany la paraula que havien d’incorporar és “androna”; a Cassà de la Selva, una androna és un embornal.

Els premis literaris escolars dels centres educatius de Cassà també estan en marxa, encara que els tallers s’han suspès per la situació del moment. Caldrà tornar a situar en el calendari la redacció dels escolars.

El dissabte 25 d’abril se celebrava a la Sala del Centre Recreatiu la 54a Festa Literària amb l’entrega dels premis als guanyadors de cada categoria, ara mateix la data està per confirmar.

Per acabar l’Ajuntament de Cassà de la Selva vol agrair la confiança de tots els participants al concurs i les mostres d’afecte que s’han rebut virtualment per tirar endavant la iniciativa. Aquest agraïment cal fer-lo extensiu a tota la gent que col•labora desinteressadament a la proposta i a l’equip de govern que va impulsar el canvi dels premis.