Més de 50 actes culturals a Cassà d’octubre a desembre

L’Ajuntament de Cassà ha editat per setena vegada un llibret que agrupa tota la programació cultural de Cassà organitzada pel consistori i per les entitats. En total hi ha uns 51 actes programats d’octubre a desembre, com a mínim un cada setmana fins a Nadal. Són activitats tant per a públic infantil com per a públic adult. Aquesta setmana les llars de Cassà rebran el llibret juntament amb l’agenda cultural.

 


L’objectiu d’editar el llibret periòdicament és que la població conegui amb l’antelació suficient els actes culturals organitzats al municipi i pugui escollir quins són del seu interès.
El llibret cultural presenta l’oferta consolidada de les Nits de la Coma, com a oferta de teatre i arts escèniques de petit format, que enguany arriba a la 4a edició. Es manté la periodicitat i intensitat de la proposta d’anteriors edicions i, per tant, es faran dos divendres al mes al vespre, a partir del 25 d’octubre.

 
El Vermut de Lletres i la Llimonada de Lletres tindran presència mensual tant per a adults com per a infants. Enguany destaquem el primer Vermut de Lletres, amb l’escriptor gironí Pep Prieto, en el qual ens presentarà el seu darrer llibre, acompanyat, segurament, per comentaris de cinema i televisió de la seva trajectòria professional. L’altre Vermut de Lletres és amb Gerard Quintana, artista complet que no necessita presentacions. La Llimonada de Lletres serà amb la Meritxell Margarit, que presentarà els seus llibres i en una sessió del Cineclub 8 1/2 podrem veure el documental que està lligat amb el treball literari d’El meu millor no amic. Per acabar, tindrem la Sònia Moll i Els dimarts de la iaia Lola. Les propostes de la lectura són activitats d’especial interès, que tenen cabuda dins el projecte de “Cassà, municipi lector”.


Com a novetat tenim el cicle de cinema de Pack Màgic, plantejat amb una periodicitat mensual i en la darrera sessió del desembre anirà acompanyat per un espectacle musical. No és la primera vegada que veurem Pack Màgic a Cassà, però si el nou format de la proposta.


La web de cultura continua essent l’aparador de l’activitat cultural de Cassà.  


El regidor de Cultura, Joan Casabó , destaca que “aquesta programació és fruit del treball i l’esforç de molta gent, que recull la sinergia que porta la cultura a Cassà des de fa anys, i que demostra que al nostre municipi es pot arriscar amb propostes agosarades (com un concert d’un quartet de veu especialitzat en música ortodoxa) i que alhora és capaç de sortir a trobar un públic més generalista en d’altres (com pot ser un espectacle de màgia), perquè la cultura és un bé transversal que ha de ser propietat de tots. Estem molt contents de presentar una proposta cultural que recull un ampli espectre de tendències perquè cadascú pugui trobar-hi el seu espectacle”.

Telèfons d'interès

  • Cassà Jove 669 166 000
  • Centre Cultural Sala Galà 972 462 820
  • Esports (zona esportiva) 972 461 527
  • Promoció Econòmica 972 462 821
  • Ràdio Cassà 972 463 777
  • Serveis Socials 972 460 851
  • Xaloc972 900 235

Contacte

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tel. 972 46 00 05

Rambla Onze de Setembre, 107, 17244 Cassà de la Selva, Girona

NIF. P1704900-H