• Cassà de la Selva

    Cassà de la Selva

2019 07 24 PetitBotiguer

El petit botiguer és una iniciativa municipal on els nens i les nenes de Cassà de la Selva són els protagonistes. Ja poden començar a preparar la seva paradeta, seleccionar els objectes i joguines que han deixat d'usar per posar a la venda. Tindrà lloc el dia 22 de setembre en el marc de les activitats de la Fira de Sta. Tecla, al Passeig Vilaret, de 10 a 14h.

Prendre decisions, valorar els béns, coordinar accions, relacionar-se amb les persones, aplicar la seva creativitat.Són competències que s'han de fomentar des de ben petits. Pels nens i nenes és una oportunitat per prendre consciència de la nova vida que podem donar als productes que tenen.

És una activitat consolidada dins les activitats infantils de la Fira de Sta. Tecla. El grup de mainada es poden apuntar durant els mesos d'estiu. D'aquesta manera, durant el període de vacances van preparant el material que voldran exposar, vendre o intercanviar. És un mercat exclusiu per grups de mainada, es poden inscriure 3 o 4 nens i nenes, que venen els seus articles. Enguany la novetat és la inscripció mitjançant un formulari a la web AQUI. És més fàcil que mai.