“Hostals i cuines de Cassà, la memòria dels sentits”, una nova conferencia de l’arxiu
Pep Vila i Medinyà, investigador i divulgador de la cultura popular catalana serà qui impartirà la conferència "Hostals i cuines de Cassà, la memòria dels sentits", l'última de les conferències organitzades per l'Arxiu Municipal de Cassà de la Selva, dins el cicle En l'espai llegim el temps. Dins la prolífica bibliografia d'aquest autor hi ha una obra cassanenca: "Menges i festes.
El receptari de cal Filipinus (1910-1920)" que ha estat editat per l'Ajuntament de Cassà de la Selva per mitjà de l'Arxiu Municipal dins la col·lecció Plecs.
Un bon colofó per a les conferències d'enguany serà parlar de les cuines de Cassà al llarg dels segles per mitjà de la documentació localitzada i les fonts orals existents. Un tema universal i transversal que compta amb les seves pròpies particularitats a cada poble.
Aquesta última conferència canvia la seva ubicació i abandona can Trinxeria per celebrar-se en un marc molt adequal, l'antic restaurant posada del Sol, també conegut també per can Quirze, a la plaça Jacint Verdaguer. L'acte es durà a terme el dissabte 27 d'abril, a 2/4 de 12 del migdia.