El Consell Comarcal del Gironès escull Cassà per fer la cloenda de 'Al Gironès llegim!' aquest divendres amb un concert de Josep Tero

2018-4 teroEl divendres 27 d’abril, a les 20 h, se celebrarà l’acte de cloenda de la tercera edició de 'Al Gironès llegim!organitzada pel Consell Comarcal del Gironès. L'acte, que és gratuït, tindrà lloc a Can Trinxeria amb un espectacle de Josep Tero que, amb el nom D’un mateix mar, descobrirà diverses poetesses catalanes i d’altres indrets del Mediterrani.

Amb 'Al Gironès llegim!' el Consell Comarcal del Gironès i catorze ajuntaments de la comarca, a més del Servei Comarcal de Català del Consorci per a la Normalització Lingüística, reuneixen sota un mateix nom més de 80 activitats de foment de la lectura.

Els ajuntaments participants són: Bescanó, Cassà de la Selva, Celrà, Cervià de Ter, Fornells de la Selva, Llagostera, Madremanya, Quart, Salt, Sant Gregori, Sant Julià de Ramis-Medinyà, Sant Martí de llémena, Sarrià de Ter i Vilablareix.

Lectures de llibres, caminades literàries, vermuts de lletres, exposicions, contes infantils, jocs, música, entre moltes més activitats, s’han pogut gaudir des del primer cap de setmana de febrer fins la Diada de Sant Jordi. Totes aquestes activitats s’han desenvolupat en equipament municipals, principalment biblioteques i aules de lectura, però també en escoles, auditoris o fins i tot en espais naturals.

Amb aquesta difusió conjunta es vol donar més visibilitat a totes aquestes accions, potenciar-ne la creació de noves, al mateix temps que s’incentiva la mobilitat de públic d’un municipi a l’altre, partint de la idea que la lectura és un dels pilars bàsics, si no el més important, que sustenta la cultura en tota societat.

Enguany, aquesta edició ha estat dedicada a l’any Europeu del Patrimoni Cultural, i adherida al programa que per aquesta efemèride ha creat la Generalitat de Catalunya, per la qual cosa moltes de les activitats programades estaven relacionades amb aquesta temàtica.

Telèfons d'interès

  • Cassà Jove 669 166 000
  • Centre Cultural Sala Galà 972 462 820
  • Esports (zona esportiva) 972 461 527
  • Promoció Econòmica 972 462 821
  • Ràdio Cassà 972 463 777
  • Serveis Socials 972 460 851
  • Xaloc972 900 235

Contacte

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tel. 972 46 00 05

Rambla Onze de Setembre, 107, 17244 Cassà de la Selva, Girona

NIF. P1704900-H