Celebració de la Diada Nacional de Catalunya 2017 a Cassà

2017-8 11sactesEls actes organitzats a Cassà de la Selva amb motiu de la celebració de la Diada Nacional de Catalunya són els que detallem a continuació:

 

>> DISSABTE 9 DE SETEMBRE

Correllengua 2017. 2a Ruta dels Països Catalans. Amb actuacions de músics cassanencs i Titot. Tot seguit ruta de menjars i beure del País Valencià, Illes Baleras i Catalunya.

Lloc: Parc del Carrilet

Hora: 19 h.

Organitza: ANC Cassà

 

>> DIUMENGE 10 DE SETEMBRE

Projecció de Pàtria. Planteja un doble viatge al passat a la història de Catalunya a la vegada que aprofundeix en la creació de la identitat nacional a través d'una metàfora sobre l'actual moment que viu el país.

Lloc: Sala Centre Recreatiu

Hora: 18 h

Organitzen: Cineclub 8 i 1/2 i Ajuntament de Cassà de la Selva

 

Acte institucional de l'onze de setembre. Hi participaran l'alcalde, Martí Vallès, el cap de l'oposició, Robert Mundet, i un representant de l'ANC Cassà.

Lloc: Pati de Can Trinxeria

Hora: 20 h

Organitza: Ajuntament de Cassà de la Selva

 

5a marxa de torxes

Recorregut: plaça de la Coma, carrer Major, carrer del Pont, plaça de Sant Pere, carrer d'Avall, carrer de Roscada, carrer dels Dolors, plaça Petita, carrer d'Ocata, carrer de la Mel, carrer del Molí i plaça de la Coma.

Hora: 21.30 h.

Organitza: ANC Cassà.

Les torxes es podran comprar a la mateixa plaça a partir de les 20 h per 3€. Per fer la marxa es recomana portar senyeres i estalades amb pal.

 

>> DILLUNS 11 DE SETEMBRE

Acte d'homenatge al monument a Josep Dalmàs. Ofrena floral al monument a Josep Dalmàs i entrega del 13è premi Josep Dalmàs. 

Lloc: plaça de Josep Pla (davant INS Cassà)

Hora: 11 h

Organitza: ERC Cassà

 

>> DE L'1 AL 12 DE SETEMBRE

Exposició sobre Lola Anglada. 

Lloc: Biblioteca Municipal de Cassà

Horari habitual de la Biblioteca