Avui han acabat les obres de Can Parera

IMG 20220520 WA0008Avui han finalitzat les obres d'adequació de l'edifici de "Can Parera" com a aparcament de zona blava, s'han afegit 14 aparcaments de zona blava, i en total ara hi ha 22 estacionaments de zona blava, quatre estacionaments de motos, un estacionament per a persones amb mobilitat reduïda i un estacionament de càrrega i descàrrega pels clients dels establiments situats en aquella zona del casc antic.

El tram entre carrer Girona i carrer Nou, era un tram de 2 direccions que originava problemes de trànsit  pel pas estret que quedava entre els aparcaments en bateria i la vorera. Per aquest motiu, s'ha decidit convertir aquest tram de carrer d'un sol sentit. Els vehicles que vinguin del carrer Girona i baixada Mossèn Jacint Verdaguer, en direcció a la plaça poden circular tant per anar cap al carrer Nou com al carrer Joan Gener. Els cotxes que entren a la plaça pel carrer Joan Gener han d'anar obligatòriament cap al carrer Nou i cap al carrer Avall.

Pel que fa als estacionaments ja existents a la plaça Mossèn Jacint Verdaguer, són del tipus "bateria invertida", canviant l'actual disposició per una de nova amb més seguretat pels conductors que surten dels estacionaments. Aquests estacionaments disposaran de separadors de goma, per evitar que els vehicles que hi estacionin a la plaça ocupin amb la seva part posterior, la petita vorera de la plaça, impedint el pas dels vianants,  amb aquesta actuació, es vol fer un pas segur.

Amb aquestes actuacions, s'elimina la zona d'aparcament de càrrega i descàrrega provisional que es va habilitar al carrer de les Mesures, tornant a estar prohibit l'estacionament en aquell espai.

Pel que fa als contenidors aeris d'escombraries, que es van canviar al carrer Molí en iniciar-se les obres, es queden a la seva actual ubicació, per evitar l'entrada de camions de gran tonatge. Amb aquesta acció es pretén eliminar un punt conflictiu que existia des de fa temps a l'encreuament de la baixada de Mossèn Jacint Verdaguer amb el carrer del Molí. Els veïns poden portar les seves deixalles als contenidors situats al carrer Ardenya amb carrer Xavier Carbó, al carrer Molí (davant de l'antiga cooperativa), a la plaça de la Coma o a la plaça del Dr. Botet.

Finalment, informem que com a mesura de seguretat, s'instal·laran dues càmeres de videovigilància a la zona descoberta que dona al carrer Nou i a l'espai cobert per evitar actes incívics.

Telèfons d'interès

  • Cassà Jove 669 166 000
  • Centre Cultural Sala Galà 972 462 820
  • Esports (zona esportiva) 972 461 527
  • Promoció Econòmica 972 462 821
  • Ràdio Cassà 972 463 777
  • Serveis Socials 972 460 851
  • Xaloc972 900 235

Contacte

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tel. 972 46 00 05

Rambla Onze de Setembre, 107, 17244 Cassà de la Selva, Girona

NIF. P1704900-H