Avui  comencen les obres d’enderrocament de la finca de Can Parera

2022 02 07 obres can pareraAmb motiu de les obres, durant dues setmanes, es prohibirà l'estacionament de 7 a 19 hores als aparcaments en línia de la plaça de Mossèn Jacint Verdaguer, i els estacionaments de l'interior de la plaça, al costat del carrer de Girona, quedaran anul·lats mentre durin les obres.

Per facilitar les tasques de càrrega i descàrrega dels veïns afectats, s'habilitaran aparcaments a les voltes del carrer de les Mesures. Els contenidors de rebuig es traslladaran al carrer del Molí, al costat de l'antiga cooperativa, i es reforçaran els que hi ha a la plaça del Dr. Botet.

A partir de dilluns, 14 de febrer i durant les dues setmanes que està previst que durin els treballs d'enderroc, el trànsit per la plaça quedarà restringit.

El projecte de Can Parera

El projecte de Can Parera dotarà de 17 noves places d'aparcament a aquesta zona del barri vell, facilitant un accés més per als comerços. A més, la concepció de l'obra permetrà tenir un espai cobert que es podrà utilitzar també per realitzar-hi actes, guanyant un equipament municipal polivalent.

Plaça Mossèn Cinto Verdaguer, a la finca coneguda com a Can Parera. La finca es va adquirir per part de l'ajuntament fa un any per 278.915 € i consta d'una casa i una nau adjacent, la casa s'enderrocarà per fer-hi nous aparcaments i la nau adjacent serà reformada per crear una plaça coberta que permeti un ús polivalent de l'espai. D'una banda, es podrà aprofitar per ubicar-hi aparcaments i d'altra es podrà fer servir per fer-hi activitats culturals o altres actes que tinguin lloc a l'aire lliure i que, en aquest cas es podran dur a terme en dies de pluja o calor. La plaça està ubicada al nucli antic, molt a prop de la plaça de la Coma, on es vertebra l'activitat principal del nucli urbà, amb aquestes noves places d'aparcament es podrà descongestionar el centre i facilitar l'aparcament a la zona comercial. El cost total del projecte serà de 155.994,63 € IVA inclòs.