Inici del segon tram de les obres de remodelació del nucli històric

2018 6 planolnuclihistoricAvui comença el segon tram d'obres de remodelació del nucli històric de Cassà. En aquesta ocasió s'actuarà per millorar el carrer d'Avall, la plaça de Sant Pere i el carrer del Reverend J. Bosch, amb l'objectiu d'adequar aquests espais de la mateixa manera que s'ha fet als carrers del primer tram d'obres. A més, aquestes primeres setmanes d'obres es finalitzaran també les actuacions de renovació de la xarxa pluvial del tram del carrer d'Avall, que quedava pendent. 

Us informem de les principals afectacions de circulació de les primeres 10 setmanes d'obres.

- Les obres començaran al carrer d'Avall, entre el carrer Girona i el carrer Nou. En aquest punt, les actuacions que s'hi han de dur a terme tindran una duració aproximada de 10 setmanes, depenent de la meteorologia.

- Durant les setmanes d'obres, la circulació estarà restringida en aquest tram. Tot i així, els veïns afectats per les obres i qualsevol vehicle que hi circuli, podran sortir en el sentit invers a l'actual, és a dir, cap a la plaça de Sant Pere. De la mateixa manera, els veïns del nucli històric podran sortir pel carrer Nou i pel carrer Roscada i circular pel carrer d'Avall en el sentit invers a l'actual, cap a la plaça Sant Pere. 

A mesura que avancin les obres s'informaran tots els canvis de circulació amb la senyalització corresponent. 

Si teniu qualsevol dubte, dirigiu-vos a la Policia Local, al telèfon 972 46 10 39. Podeu ampliar la informació sobre aquestes obres al portal web www.cassa.cat/obresnuclihistoric i a les xarxes socials amb l'etiqueta #BarriVellCassà. Podeu donar-vos d'alta al sistema d'avisos d'SMS a través del web www.cassa.cat/obresnuclihistoric.

Disculpeu les molèsties. Moltes gràcies per la vostra col·laboració.