S'ultimen els darrers detalls de les obres de la primera fase de remodelació del barri vell

2018-3 barrivellAquests dies s'estan ultimant els darrers detalls de les obres de la primera fase de remodelació del barri vell. Tot i que la circulació ja s'ha obert, els operaris estan polint alguns racons que posaran el punt i final a una obra que va començar el darrer trimestre de l'any passat. També s'està acabant la placeta de ca la Marcel·la, ubicada al carrer de la Mel, i que serà una zona de lleure i oci molt propera a la plaça de la Coma. 

El dimecres 14 de març a les 20 h l'Ajuntament ha convocat a la sala de plens una reunió amb els comerciants  dels carrers remodelats per presentar-los el pla de mobilitat. La mateixa reunió es farà amb els veïns d'aquests carrers el divendres 16 de març a les 19 h a l'auditori del Centre Cultural Sala Galà. Els veïns i comerciants rebran la convocatòria els propers dies.

 

QUÈ S'HA FET A LA PRIMERA FASE D'OBRES DEL BARRI VELL?

Recordem que aquesta primera fase d'obres al barri vell s'ha realitzat al carrer Nou, Joan Gener, Roscada (el tram que encara no s'havia renovat), Dolors, travessera de la plaça Petita (el tram que va de la plaça Petita al carrer de Joan Gener), la travessera de les Mesures, el carrer d'Ocata, el carrer de la Mel (el tram a partir de la travessera de la Coma i fins la travessera de les Mesures) i la travessera de la Coma. També s'ha adeqüat la placeta de ca la Marcel·la. Els carrers s'han fet a un sol nivell per tal de fer-los accessibles. De la mateixa manera, s'ha aprofitat per canviar els serveis com l'aigua i les telecomunicacions, a part de fer les actuacions de millora de l'eficiència energètica a l'enllumenat públic.

 

EL PLE DONA LLUM VERDA A UNA NOVA FASE D'OBRES AL BARRI VELL

El Ple Municipal del mes de febrer va aprovar inicialment el projecte d'obra local ordinària d'una nova fase de remodelació del nucli històric. En aquesta ocasió s'actuarà als carrers d'Avall, a la plaça Sant Pere i al carrer del Reverend Joaquim Bosch. Anirem informant quan tinguem tota la informació sobre els terminis i les actuacions que s'hi realitzaran.

Telèfons d'interès

  • Cassà Jove 669 166 000
  • Centre Cultural Sala Galà 972 462 820
  • Esports (zona esportiva) 972 461 527
  • Promoció Econòmica 972 462 821
  • Ràdio Cassà 972 463 777
  • Serveis Socials 972 460 851
  • Xaloc972 900 235

Contacte

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tel. 972 46 00 05

Rambla Onze de Setembre, 107, 17244 Cassà de la Selva, Girona

NIF. P1704900-H