Actualització del calendari aproximat de les obres del nucli històric

2017-11 barrivellDesprés de diverses reunions amb l'empresa que realitza les obres de millora del nucli històric, podem informar del següent calendari aproximat referent a les actuacions previstes per a les properes setmanes.

>> Carrer de la Mel i carrer d'Ocata: es preveu que l'actuació finalitzi aproximadament la setmana del 6 de novembre.

>> Carrer dels Dolors i carrer de Roscada: la setmana del 13 de novembre aproximadament es preveu de posar-hi el formigó i les lloses.

>> Carrer de Joan Gener i travessera de la Plaça Petita:la setmana del 6 de novembre es preveu acabar de formigonar per començar a col·locar les lloses, amb l'objectiu d'acabar abans del dia 6 de desembre. Si falta algun tram per acabar s'habilitaran els passos per tal que pugui ser transitable a partir d'una setmana de la seva col·locació.

>> Carrer de les Mesures: el carrer s'obrirà el mes de novembre per poder-hi canviar tots els serveis, es taparà i es formigonarà abans del 6 de desembre per tal d'assegurar la circulació dels vianants i els vehicles durant tot el període de Nadal.

Després de les festes nadalenques es posaran les lloses al carrer de les Mesures i es començarà l'actuació prevista de cinc setmanes al carrer Nou i la plaçeta de ca la Marcel·la.

Us recordem que aquest calendari és aproximat i que els dies de pluja no es podrà treballar.

Una vegada més us demanem disculpes pels inconvenients que hagi pogut ocasionar aquest retard de les obres i reiterem el nostre ferm compromís de seguir pressionant l'empresa, tal com hem estat fent des de l'inici, per tal que posi els recursos necessaris per ajustar-se als terminis als quals es va comprometre.

Gràcies per la vostra comprensió i col·laboració.