S'allarguen les obres de la primera fase de remodelació del nucli històric i comencen les actuacions al carrer de Roscada i dels Dolors

2017-9 travcomaLa primera fase de les obres de rehabilitació del barri vell s’ha allargat i l’empresa preveu treballar una setmana i mitja o dues més al carrer d’Ocata, al carrer de la Mel i a la travessera de la Coma. El compromís de l'Ajuntament és fer complir els terminis inicialment establerts i presentats als veïns i per això hem sol·licitat a l’empresa que ampliï el personal i que també treballi els dissabtes.

Aquest retard no afecta el calendari de les següents fases i per això el dilluns 25 de setembre ja van començar les actuacions al carrer de Roscada i al carrer dels Dolors.

Estem treballant intensament per tal de fer complir al màxim possible el calendari que us vàrem presentar inicialment.

Us demanem que si teniu previst fer la connexió amb gas natural, agilitzeu al màxim possible aquest tràmit per tal de no endarrerir les obres. Si teniu qualsevol dubte sobre aquesta qüestió, contacteu amb els serveis tècnics de l’Ajuntament de Cassà al telèfon 972 46 00 05.

Si teniu qualsevol dubte, dirigiu-vos a la Policia Local al telèfon 972 46 10 69 o estigueu informats al web www.cassa.cat/obresnuclihistoric i/o a les xarxes socials amb l’etiqueta #BarriVellCassà.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració i disculpeu les molèsties.