Entrega de premis de la 4a edició "Cassà Destapa l'Esport"

2023 09 22 Premis Cassà Destapa EsportsAquest vespre s'ha fet l'entrega de premis i reconeixements de la quarta edició dels Premis Cassà Destapa l'Esport, la cerimònia ha estat conduïda per en Joan Carles Codolà, amb la presència de l’Albert Arderiu, regidor d’Esports, en Robert Mundet, vicealcalde, i en Pau Presas, alcalde de Cassà, acompanyats per la pubilla d’aquest any 2023, la Jordina Piovan, que han fet l'entrega de premis.

La gala ha començat amb els reconeixements a aquelles persones que mereixen un homenatge per la seva dedicació a l'esport al municipi, com és el cas d'en Joan Coll i  l’Àngel Tortajada, que han demostrat ser uns exemples de superació i dedicació dins el món del taekwondo.  També s'ha reconegut la feina de dos joves esportistes, la Mey Muntada i en Kenrrick Berrios, tots dos de la categoria infantil, també de taekwondo.

L'esportista del Club Tennis Cassà Martí Pèlachs, també ha rebut el reconeixement per els seus èxits en el tennis taula.

Finalment s'ha fet entrega del reconeixement a l'equip infantil femení del Club Voleibol Cassà, que enguany han assolit, de forma, brillant, el campionat de la lliga escolar regular, sense perdre ni un sol partit i el campionat territorial escolar de Girona.

A continuació s'ha fet entrega dels Premis Cassà Destapa l'Esport, que inclouen els guardons següents:

Tap al Millor Esportista Masculí, on els finalistes han sigut: l'Àlex de Dios, amb nombrosos èxits i campionats de taekwondo, l'Ari Mestres, sots campió d’Espanya en les modalitats de supermotard, i Dirtrack, moto cros i asfalt. El premi ha estat entregat a l’Ian Hidalgo, per la seva trajectòria i  èxits a l'hoquei.

El Tap a la Millor Esportista Femenina: la primera finalista és la patinadora del Foment Deportiu Cassanenc, la Laia Bernatallada, l'altra finalista, és la jove palista del Club Tennis Taula Cassà, Thais Puigmulé i la guanyadora ha estat la Sandra José, guanyadora de campionats de taekwondo d'Espanya  i Catalunya a més de finalista a campionats internacionals. 

Tap al Millor Equip Masculí, el finalista ha estat, l’equip premini de bàsquet del Foment Deportiu Cassanenc, que enguany ha assolit el campionat gironí i el guanyador ha estat l'equip benjamí del Club Tennis Taula Cassà que aquest any ha quedat sotscampió d'Espanya i de Catalunya.

-El Tap al Millor Equip Femení  on l’equip finalista ha estat el cadet/juvenil de la Unió Deportiva Cassà qu eha assolit el campionat de la Copa Girona, l'altre finalista ha estat l’equip mini de bàsquet del Foment Deportiu Cassanenc, que ha aconseguit el sots-campionat gironí. L'equip guanyador del guardó ha estat l'equip sènior femení del Club Tennis Taula Cassà, que es va proclamar campió del play off d’ascens a la Divisió d’Honor femenina.

- El Tap d'Honor que es concedeix a títol individual, a la persona, per la seva vinculació i treball, al llarg d'anys, amb l'esport del municipi ha estat entregat a l'Eloi Madrià, vinculat a diferents esports i entitats i que va estar un dels impulsors de les 24h de Tennis Taula, l'any 1980 i que enguany ha celebrat la seva 40a edició. 

Finalment, s'ha entregat el Tap "Cassà Poble Educador", únic guardó que concedeix, directament, l'Ajuntament, a aquella entitat en les que les seves accions, comportaments o les actituds de l'entitat i dels seus esportistes, fomentin els valors de l'esport com el joc net; la integració, etc. El guanyador ha estat el Centre Excursionista de Cassà, per la seva extensa història al municipi i per la vinculació amb altres entitats, i actes, com la fundació dels Premis Literaris.

Aquesta nit també s'ha fet entrega d'un premi especial, en aquest cas a una esportista d'elit, que tot i no ser cassanenca ni jugar a un equip cassanenc en el present, va començar la seva trajectòria a la UD Cassà, es tracta de la Laia Codina, recent campiona del món absolut de futbol femení. La Laia ha agraït el premi en un vídeo des de Londres i la seva germana ha recollit el premi a la sala. La cerimònia ha acabat amb una gran foto de grup on s'evidencia el potencial de l'esport a Cassà.

Trobareu les fotos de l'entrega dels premis a la pàgina de Facebook de l'ajuntament: ajcassa

Telèfons d'interès

  • Cassà Jove 669 166 000
  • Centre Cultural Sala Galà 972 462 820
  • Esports (zona esportiva) 972 461 527
  • Promoció Econòmica 972 462 821
  • Ràdio Cassà 972 463 777
  • Serveis Socials 972 460 851
  • Xaloc972 900 235

Contacte

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tel. 972 46 00 05

Rambla Onze de Setembre, 107, 17244 Cassà de la Selva, Girona

NIF. P1704900-H