Presentació dels equips de l'UD Cassà i explicació del projecte de futur

Presentació UD CassàAvui ha tingut lloc la presentació dels equips del club, a més s'ha presentat el nou projecte de futur, una iniciativa on es promou fer escola i fomentar els valors de convivència, amistat, esforç i solidaritat. Aquest és el compromís 110, que coincidint amb el proper aniversari dels 110 anys del club, vol reforçar la vessant educadora a través de l'esport.

Enguany la presentació ha comptat amb una gran participació de públic, els equips de les diferents categories i amb la pressència de l'actual campiona d'Europa del FC Barcelona, Laia Codina.  La Laia va començar la seva trajectòria al futbol base de l'UD Cassà i ha contribuit a l'èxit del primer equip femení del Barça en aconseguir una Copa d'Europa.

El club ha aprofitat aquest acte per retre-li un emotiu homenatge, recordant els seus inicis, ha organitzat una retrobada amb els companys del seu primer equip a l'UD Cassà de la temporada 2007.

En aquest sentit, el club ha fet una aposta per al foment del futbol base femení, on ara compta amb 4 equips femenins, que segurament donaran oportunitats a que moltes més nenes segueixin l'exemple de la Laia i puguin assolir l'èxit al futbol.