Formacions gratuïtes per a entitats esportives de Cassà de la Selva

Cartell formacio entitatsEl Consell Esportiu del Pla de l’Estany juntament amb el Consell Esportiu del Gironès ha dissenyat un curs de formació continuada d’abril a desembre, que va destinat a les entitats esportives de alguns municipis del Gironès i del Pla de l’Estany.

Hi haurà 14 jornades que es duran a terme els dilluns a la tarda i tindran una durada aproximada de 2 hores. El format serà telemàtic i serà gratuït per a les entitats dels municipis participants. Amb aquesta formació es pretén dotar d'eines per a la millora de la gestió interna de les entitats esportives de la comarca.

Funcionament de les inscripcions: En primer lloc cal inscriure's com a entitat esportiva a tot el curs i per altra banda, s'haurà d'anar fent la inscripció a cada jornada per tal de confirmar l’assistència d'un màxim de dos persones per entitat.

Des del Complex Esportiu Municipal de Cassà de la Selva facilitaran més informació a les entitats interessades en participar-hi. En cas d'estar-hi interessats, es pot escriure un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.