Es reobren les instal·lacions esportives municipals

Reobertura piscinaEl PROCICAT, ha informat de les noves mesures per a la contenció de la COVID-19, que entraran en vigor a partir del 8 de febrer i per a un període de 14 dies, a l’espera de la seva publicació en el DOGC.

 En matèria d’esports estableix que:

  •  Les instal·lacions i els equipaments esportius a l’aire lliure poden estar oberts amb un aforament màxim del 50%, amb control d’accés i un màxim de 6 persones.
  •  Les instal·lacions i equipaments d’interior, l’aforament serà del 30%, amb una limitació de 6 persones i l’ús de mascareta en activitats grupals.
  •  En reprenen les competicions que donen accés a categories estatals.
  •  Els vestidors han d’estar tancats

Per aquest motiu les instal·lacions esportives municipals (pavellons i piscina coberta), obriran, aquest proper dilluns les seves instal·lacions aplicant la normativa vigent.

Pel que respecta al complex de la Piscina Coberta Municipal, s’ampliaran el número de classes dirigides amb una durada més curta per tal de facilitar una major rotació d’usuaris.  Els abonats del complex esportiu de la piscina coberta, rebran, en breu, més informació sobre la programació de les activitats així com instruccions de com i quan es poden efectuar les reserves.