La regidora d'Esports assisteix a la presentació de la mascota de la UD Cassà

Mascota UDCassàAhir divendres, la UD Cassà, va presentar la seva mascota, en un acte al qual va assistir la regidora d'esports de l'ajuntament, Lourdes Martin i  el president del club, Miquel Clapés, que també van lluir la samarreta amb la mascota.

La mascota, dissenyada per Clara Mitjavila, està protagonitzada per un jove i divertit senglar que juga a futbol, amb la samarreta de la UD Cassà.

La nova mascota, que va ser estrenada per un grup de nens de l'equip de l'escoleta del club necessita un nom.  Per això, des del club, han obert un concurs amb la intenció de que els joves menors de 18 anys i jugadors/es d’alguns dels diferents equips de l’entitat facin les seves aportacions. 

Fins al 30 de novembre de 2020, totes aquelles persones que vulguin participar al concurs, hauran d’emplenar el formulari publicat a www.udcassa.cat i a les xarxes socials del club.
Un cop finalitzat el termini de participació, es procedirà a recollir totes les butlletes i a mecanitzar tots els formularis emplenats.

Un cop recollides totes les propostes, des de la junta de la UD Cassà, desestimant aquelles que no compleixin els criteris de les bases del concurs, elaborarà un llistat, que es passarà al jurat creat específicament per al concurs. Aquest escollirà la proposta guanyadora que consideri més adient i que donarà nom a la mascota de la UD Cassà, d’acord amb els següents criteris:

  • Originalitat.
  • Identificació del nom amb la mascota i l’esport.

Així mateix, no podrà esdevenir guanyador/a cap nom que ja estigui inscrit al registre del a propietat intel·lectual per qualsevol persona física o jurídica.