L'augment d'abonats a la Piscina Coberta de Cassà, obliga a tancar temporalment les inscripcions al centre

Piscina cobertaA causa de la situació actual que estem vivint i de la normativa vigent, la Piscina Coberta de Cassà s'ha vist obligada a no acceptar més abonats a partir d'aquest mes d'octubre. Aquesta decisió s'ha pres per prudència i responsabilitat, i pensant amb la salut dels usuaris que utilitzen el centre. Aquesta decisió es mantindrà fins que millori l'actual situació de la pandèmia i les normatives actuals.

 

La Piscina Coberta, abans del confinament havia assolit xifres rècord d’usuaris que passaven dels 1400 abonats. Durant el confinament, va veure, a l’igual que la resta d’establiments del sector, com aquestes xifres disminuïen fins assolir dades de fa 7 anys, amb poc més de 750 abonats.

Desprès de l’estiu, poc a poc, s'han recuperat les altes dels usuaris, per tal d'utilitzar el centre esportiu. Aquest mes de setembre, amb el retorn de les vacances i a l'escola, hi ha hagut un important augment de socis. Aquest motiu és el que ha fet que la direcció del centre, per tal de poder mantenir els aforaments i preservar la salut dels usuaris, hagi decidit no sobrepassar la xifra dels 920 abonats actuals.

L’equip de la Piscina Coberta ha fet un gran esforç per mantenir obertes les instal·lacions amb les garanties sanitàries i precisament, per aquest fet, s’ha cregut oportú no sobrepassar l’actual xifra d’abonats.

Per a totes aquelles persones que segueixen interessades en donar-se d’alta, s’ha habilitat una llista d’espera que respectarà el rigorós ordre de sol·licituds a l’espera que en un futur, esperem no gaire llunyà, la situació es vagi normalitzant.
Per a més informació, podeu adreçar-vos a la recepció de la piscina coberta municipal.