Tast de Cultura per Setmana Santa

L’Àrea de Cultura,  us proposa unes iniciatives online per passar aquest cap de setmana llarg d’allò més entretingut!

- Els amics de Comsona? ens han passat aquest vídeo.

- L’Associació de Companyies Professionals de Dansa de Catalunya ens proposa un tast d’espectacles.

- Mireia Vallès ens ofereix contes a distància, El patufot, Els tres porquets i El Llop pepito i les castanyes

 - Mercat de les Flors cada setmana ens proposa menús de dansa diferents. El menú de dansa d’aquest cap de setmana el podreu visualitzar al seu portal web. Aquest cap de setmana ens proposen dos espectacles: De Juan Carlos Lérida, Al baile i  d’Aracaladanza, Nubes.

- Liceu de Barcelona. Els músics dels cossos estables del Liceu compartiran vídeos des de les seves llars interpretant aquells moments musicals que més els han marcat des del 1999. El Liceu convida a que els espectadors també proposin un moment musical memorable, que serà acompanyat d’imatges i vídeos de l’arxiu del Teatre.

- Comic Barcelona. Viu-lo en directe, viu-lo a les xarxes. Dissabte i diumenge hi ha  una taula rodona en directe i propostes de novetats de còmics infantils i juvenils.

- CCCB Manel Ollé i Sergi Vicente. La Xina després del confinament.  Què podem aprendre de la gestió xinesa de la crisi? Manel Ollé, historiador i expert en la Xina moderna i contemporània, i Sergi Vicente, corresponsal de TV3 al país asiàtic del 2003 al 2014 i actual director de betevé, parlen sobre els efectes de la pandèmia a la Xina i les seves repercussions globals.

- Andrea Zayas amb  cia Annaroca, Com cada dia a les 19 h podreu gaudir d’un conte infantil a través de l’instagram de la companyia Anna Roca. Avui dijous #unconteiadormir amb Andrea Zayas Buchaca. 

- Cinema amb Pack Màgic. Cada 48 hores, una pel·lícula nova al Canal de Youtube de Pack Màgic. Les pel·lícules son adreçades a nens i nenes d’entre 2 i 12 anys.  Fomenten el gust pel cinema i per anar al cinema des de la infància. Enguany a Cassà de la Selva, de la mà del Cineclub Vuitimig hem pogut gaudir del cicle Kinosaure,  cicle de cinema per a infants de 2 a 4 anys.  

- Poesia. Aquí trobareu diversos poetes que reciten versos compostos especialment per l’ocasió. Preparem-nos per Sant Jordi !

- Covid Art Museum(CAM) és una galeria virtual per donar visibilitat a totes les creacions artisiques que la quarantena està inspirant. Impulsada per tres creatius barcelonins, reben una cinquantena de propostes diàries i en van a buscar d’altres artistes internacionals que consideren essencials per al museu. Les recullen a través de l’etiqueta #CovidArtmuseum. 

 

Telèfons d'interès

  • Cassà Jove 669 166 000
  • Centre Cultural Sala Galà 972 462 820
  • Esports (zona esportiva) 972 461 527
  • Promoció Econòmica 972 462 821
  • Ràdio Cassà 972 463 777
  • Serveis Socials 972 460 851
  • Xaloc972 900 235

Contacte

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tel. 972 46 00 05

Rambla Onze de Setembre, 107, 17244 Cassà de la Selva, Girona

NIF. P1704900-H