Presentació oficial del MIC 2014

Més de 200 equips procedents d'arreu del món participaran en aquesta edició del torneig que reforça el seu component internacional. En aquesta edició, hi estaran representades 35 nacionalitats i participaran al MIC equips procedents dels 5 continents.

Com a novetat, respecte a l'edició anterior, el MIC comptarà amb equips procedents de Dubai (Al Ahli), Dinamarca (Hërfolge BK), Egipte (Stryx Sport), Gabon (Fundació Samuel Eto'o), Suècia (IFK Stocksund) i les Antilles franceses (Guadeloupe).
A aquests equips, s'hi sumaran altres de prestigi que ja han confirmat la seva participació al torneig com el FC Barcelona, el Real Madrid CF, el Manchester United, l'Ajax d'Amsterdam, el RCD Espanyol, l'Athletic Club, el FC Porto, el Liverpool FC, l'Inter de Milà i les seleccions nacionals de Brasil i Qatar, entre altres.
El torneig es disputarà a Lloret de Mar, Tossa de Mar, Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Santa Coloma de Farners, Hostalric, Cassà de la Selva, Platja d'Aro, Sils, Mont-ras, Santa Cristina d'Aro, Begur, Torroella de Montgrí-L'Estartit, L'Escala, Llagostera, Calonge, La Bisbal d'Empordà, Palafrugell i Vidreres. Seran 19 seus i 24 terrenys de joc.
Es preveu que, durant els cinc dies de torneig, es disputin prop de 600 partits de futbol. El MIC comptarà amb més de 4.500 participants acreditats i l'organització estarà formada per unes 220 persones, entre responsables de camp, metges, guies d'equips o fisioterapeutes. Es calcula que l'impacte econòmic d'aquesta edició sigui superior als 3,5 milions d'euros.
Els partits es disputaran del 16 al 20 d'abril de 2014.
La presentació del equips es farà el dia 16 d'abril de 2014 a les 10 del matí a l'estadi del Palamós.
A Cassà es jugaran els partits segons el següent calendari