Més de 130 participants a la 37a edició de les 24 hores de tennis taula de Cassà

Aquest cap de setmana es disputarà al Pavelló triple (PAV3) de Cassà de la Selva la 37a edició de les 24 hores de taula – Trofeu Narcís Negre, prova organitzada per TT Cassà amb la col•laboració de l’Ajuntament de Cassà i el Foment Deportiu Cassanenc.


La competició s’encetarà dissabte, a les 9 del matí amb la prova reservada a jugadors benjamins i alevins en l’Open de Cassà, puntuable per al rànquing català. Aquesta competició-masculina i femenina- es tancarà a les cinc de la tarda amb la disputa de les finals i el repartiment de premis.
A les sis de la tarda de dissabte començarà la competició formal de les 24 hores de tennis taula -Trofeu Narcís Negre- , amb l’inici de les partides corresponents a les diferents categories de les proves: Absoluta, femenina, juvenil, infantil, veterans, adaptats i no federats.
La competició es perllongarà fins diumenge al migdia. Les finals de cada categoria, es jugaran a partir de les 12 h i tot seguit es procedirà al lliurament dels trofeus.
Entre els participants d’enguany destaquen els jugadors internacionals, Marc Duran (Catalunya) i Diogo Pinto (Portugal), vencedors de les dues darreres edicions de la competició en categoria masculina, i Clàudia Caymel i Aneta Olendzka, finalistes de l’any passat en la categoria femenina.