La piscina d'estiu restarà oberta fins al diumenge 1 de setembre

Piscina estiuAvui divendres s'obrirà la piscina d'estiu de Cassà de la Selva.

 

Horari piscina d'estiu
L'horari serà els mesos de juny i juliol, de 10:30 h a les 20.30 h. i els mesos d'agost i setembre de 10:30 h a les 20.00 h


Preus piscina
Es pot accedir a la piscina comprant un paquet de 4 persones, empadronades a Cassà, siguin o no familiars, i el preu és de 100,-€ x tots 4 tota la temporada. Si es compra el paquet abans del 30 de juny, tindran hi ha un 10% de dte. Aquests preus fan que la piscina municipal d’estiu, de Cassà, sigui una de les més econòmiques de les comarques gironines.

Paquets per esportistes
Hi ha un paquet en el que els esportistes que tinguin fitxa en un club del municipi, o bé els esportistes del municipi que estiguin en un club de fora poden gaudir d’una oferta d’accés a la piscina descoberta i a tot el complex esportiu per un preu des de 50,-€ tota la temporada (del 15 de juny al 15 de setembre, ambdós inclosos).

Abonats
L’any passat, el nombre d’usuaris de la piscina d’estiu va ser d’uns 1400 afegits als més de 1200 abonats que, normalment hi ha a la piscina coberta.

Horaris piscina coberta
El fet d’obrir la piscina d’estiu altera el normal funcionament de la piscina coberta.
El mes de juny, la piscina coberta, manté els mateixos horaris que la resta de l’any, però el juliol, obrirà de les 7 h a les 10:30 h i a la tarda i com a novetat, s’allarga el període d’obertura i obrirà de les 17 h a les 22 h.

La piscina coberta, el mes d’agost, romandrà tancada del 5 al 18 d’agost, ambdós inclosos per treballs de manteniment.

Zona piscina
A l’igual que l’any passat existeix una àmplia zona de gespa, i d’ombra, gandules gratuïtes per als usuaris, així com servei de bar.