Obres de millora al pavelló del Foment de Cassà

pavelló fomentS’han iniciat les obres de millora al pavelló del Foment de Cassà de la Selva. Les obres suposen una inversión de 43.000 euros, 20.000 dels quals estan subvencionats per Dipsalut (Diputació de Girona)

 

Les obres de millora es realitzen bàsicament a la zona dels vestidors i a la sala de calderes del Pavelló del Foment. Es tracta d’unes instal·lacions que han quedat obsoletes i calia fer adequacions de la instal·lació d’aigua calenta sanitària amb l’objectiu d’augmentar-ne les garanties sanitàries i el confort dels usuaris.

Aquesta instal·lació, com gairebé totes les instal·lacions esportives, estan considerades d’acord amb la normativa actual, com a instal·lació d’alt risc per al control de la legionel·losi, un bacteri que es pot propagar a través dels aerosols de les dutxes i que pot acabar provocant malalties. Les obres es fan per prevenció, i per donar més garanties de que no pugui aparèixer aquest bacteri a aquesta instal·lació, millorant la instal·lació en sí així com el control de les temperatures i processos de desinfecció.

 

dipsalut