Sessió informativa per presentar l'estudi d'ordenació de la zona esportiva de Cassà

2018 10 02El dimarts, 2 d'octubre, a les 20 h, tindrà lloc a la sala d'exposicions de La Coma una sessió informativa per presentar l'estudi d'ordenació de la zona esportiva

L'objectiu de la sessió és respondre la pregunta següent: "Com serà la zona esportiva de Cassà?". Hi participaran els arquitectes del projecte (Joaquim Roura i Pere Bosch - col·laborador: Eduard Fusté), el regidor d'Urbanisme (Emili Mató), la regidora d'Esports (Txell Rabionet) i l'Alcalde (Martí Vallès). 

L'estudi d'ordenació de la zona esportiva consisteix en una proposta que planteja com donar més valor als equipaments esportius del municipi a través de connectar-los i integrar-los en un mateix espai

La sessió és oberta a tothom i servirà per enriquir el projecte amb les aportacions dels assistents. Així doncs, en finalitzar l'exposició, hi haurà un torn obert de preguntes.

Un cop feta la presentació, el projecte es penjarà al web municipal per poder rebre més suggeriments dels veïns. El consistori també es reunirà després d'aquesta sessió amb les entitats esportives per tal de recollir les seves observacions i fer junts aquest projecte de gran importància pel municipi.