150 persones participen a la macro sessió de cycling i zumba a la plaça de la Coma amb motiu del setè aniversari de la Piscina Coberta

2018-4 zumbaicycling 1La plaça de la Coma es va omplir el divendres 20 d’abril de 18.30 a 21 h de 150 esportistes que participaven a les macro sessions de cycling  i zumba  organitzades amb motiu del setè aniversari de la Piscina Coberta.

A la plaça s’hi van instal·lar una seixantena de bicicletes de cycling  que es van ocupar de diferents esportistes en les dues sessions organitzades a les 18.30 h i a les 19.20 h. A les 20.10 h, la celebració es va acabar amb una sessió de zumba en la que hi varen participar 50 persones.

 

DES DE LA GESTIÓ DIRECTA DE LA PISCINA, CREIXEMENT DEL NOMBRE DE SOCIS

La Piscina Coberta de Cassà es va inaugurar la temporada 2011-2012 amb la gestió de tres empreses externes diferents. A la temporada 2013-2014, quan la piscina comptava amb 760 socis, l’Ajuntament va assumir la gestió directa de l’equipament. Des de llavors el nombre de socis ha anat en augment gràcies a la feina feta pel personal i la direcció de la piscina, fins arribar, a final de l’any passat, a més de 1.300 socis, la major xifra registrada.

 

ACTUACIONS DE MILLORA PREVISTES A LA PISCINA COBERTA I DESCOBERTA PEL 2018

Cada any es planifiquen diverses millores a les piscines de Cassà. Enguany es faran actuacions per aprofitar tot l’any la terrassa exterior de la piscina descoberta, es renovaran les bicicletes de cycling i s’ampliarà la zona de gespa de la piscina descoberta, una actuació que ja s’està duent a terme. Les obres d’urbanització de l’aparcament de la piscina i el pavelló triple ja van començar fa dues setmanes aproximadament. La setmana passada va començar la urbanització del solar paral·lel a la piscina descoberta on també s’hi posaran aparcaments.

2015 9 diputaciogirona Página 2