Cartells per potenciar hàbits respectuosos de la graderia a tots els equipaments esportius de Cassà

2018-1 cartellsjocnetAmb la voluntat de potenciar el lema de “Cassà, poble educador”, l’Ajuntament de Cassà ha instal·lat a tots els equipaments esportius uns cartells per potenciar hàbits respectuosos dels aficionats que segueixen els partits des de les graderies.

“A Cassà, potenciem el joc net”. Aquest és el títol dels tres cartells que s’han instal·lat al Pavelló Triple, al Pavelló del Foment Deportiu Cassanenc i al camp de futbol. A mode de decàleg, el cartell inclou els següents 11 punts dirigits al públic de la graderia: no ens crideu en públic, no crideu a l’entrenador, no menyspreeu l’àrbitre, no perdeu la calma, rieu i divertiu-vos mentre ens veieu jugar, no ens doneu lliçons després del partit, no us oblideu que els partits són només un joc, no embruteu les instal·lacions, no fomenteu hàbits nocius, penseu que sempre ho farem el millor que puguem i amb el vostre suport positiu i constructiu serem més feliços.

La regidora d’Esports, Txell Rabionet, explica que «la iniciativa no s’ha fet per donar resposta a un conflicte concret, però sí per una actitud generalitzada de la graderia habitual en l’esport de competició i que a Cassà volem evitar perquè creiem que no aporta cap valor positiu». Rabionet es mostra convençuda que la tasca que es fa des dels clubs esportius és molt positiva i va en el mateix sentit que la informació dels cartells.

Els cartells es van instal·lar fa aproximadament un mes.