Aquesta temporada d'estiu s'estrenarà piscina petita

La piscina descoberta de Cassà de la Selva estrenarà aquesta temporada una nova piscina petita, que deixarà de tenir la seva forma característica per passar a ser rectangular. La construcció de la nova instal·lació s'ha pogut fer gràcies a l'aportació econòmica de la Diputació de Girona. Les obres de la piscina petita descoberta van començar a finals del mes d’abril i es preveu que finalitzin a mitjans de mes.

A banda de la construcció de la piscina petita, aquesta propera temporada es posarà en funcionament altres serveis. Entre les principals novetats hi ha el servei de bar que es va posar a concurs públic la setmana passada, l’adquisició de gandules i para-sols i la dinamització de noves activitats com inflables, dj, sessions d’aiguagim, zumba, entre d’altres.
La temporada d’estiu de la piscina descoberta de Cassà començarà el 19 de juny i finalitzarà el 4 de setembre amb una segona edició de la gran festa dels colors que amb el títol d’AquaHoli va ser un dels èxits més notables de l’any passat.
Els abonaments de temporada de la piscina d’estiu es poden adquirir a la recepció de la piscina coberta municipal i costen 90 euros per a quatre persones fins el 30 de juny. A partir d’aquesta data el cost serà de 100 euros.
2016-12  logodipu