La biblioteca de Cassà participa a la campanya 'Llibres que alimenten'

La biblioteca de Cassà de la Selva, juntament amb una trentena de biblioteques de les comarques gironines, s'ha sumat a la campanya 'Llibres que alimenten' que pretén recollir aliments per aportar al Banc d'Aliments de les comarques gironines.

La idea de la campanya 'Llibres que alimenten' és que les biblioteques participants recullin aliments i a canvi ofereixin llibres provinents de donacions o donats de baixa per part del servei, que es trobin en perfecte estat i puguin ser d’interès per a la població. És per tant una manera d’incentivar la participació en el Gran Recapte i alhora, la possibilitat de donar un segon ús a llibres de qualitat.

Els aliments que es té previst recollir són bàsicament oli, llet, llegums cuites i conserves de peix. Les persones que portin aquests productes a les biblioteques, entre el 19 i 28 de novembre, rebran a canvi un llibre. Aquesta campanya, organitzada per les biblioteques, compta amb el suport de la Diputació de Girona i de Connexió Papyrus, entitat que es dedica a la recollida i redistribució de llibres usats i amb la plena col·laboració del Banc d’Aliments de les Comarques de Girona.