Inscripcions als cursos de català per a adults a Cassà

El Servei Comarcal de Català del Gironès durà a terme cada dimecres, fins a l'11 de febrer, a Cassà de la Selva, inscripcions per als cursos de català i el Voluntariat per la llengua per al període febrer - juny 2015.

Com en anys anteriors, totes les persones interessades a fer algun curs de català o bé apuntar-se al programa de voluntariat lingüístic han de passar els dimecres, d'11 a 14 h, per l'Ajuntament, on podran informar-se de l'oferta formativa, fer proves de nivell, etc. Durant la resta de la setmana ens poden trobar al Consell Comarcal del Gironès, tel. 972 21 32 62 o poden contactar amb nosaltres per correu electrònic a l'adreça: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..
Tothom qui estigui interessat a fer algun curs, pot adreçar-se a l'Ajuntament, on se l'informarà de cursos presencials a Cassà o a altres localitats o d'altres modalitats d'ensenyament com ara els cursos en línia Parla.cat (nivells elementals, intermedis i de suficiència) o els cursos semipresencials i a distància i es buscarà l'opció més adequada per a cada cas.
Podeu trobar més informació a: www.cpnl.cat/girones