XVI Lliga de Glosa a l'Escola Puig d'Arques

2023 03 31 Lliga GlosaEl divendres dia 31 de març l'Escola Puig d'Arques celebrarà, novament, la final de la XVI Lliga de Glosa, en la qual participen els alumnes finalistes. El jurat escollirà els millors alumnes glosadors.

Aquest acte, en el que es viuen les emocions a flor de pell, és obert a tot el poble per donar a conèixer la glosa a tots els convilatans. El jurat d'enguany estarà format per Maria Dolors Godoy (primera alcaldessa del municipi), Joel Aranda (coordinador del CRP Gironès), Ioia Llauró (membre del Cor de Carxofa) i Paquita Rosa (mestra jubilada de l'escola).

La Final també compta amb dues presentadores i dinamitzadores de l'acte que seran la Margarida Joanmiquel "Meg" i la Núria Casals, totes dues coronades reines de les nyacres d'Espolla el 2016 i el 2019, respectivament. La Glosa -la força de la paraula- és un projecte educatiu i transversal, entorn de la cançó improvisada, que exigeix als alumnes un esforç considerable de vocabulari, rima, mètrica, de vocabulari, rima, mètrica, enginy i ritme musical en un marc de treball col·laboratiu.

La Lliga de Glosa tindrà lloc el divendres, 31 de març a les 9:15 h al pati de l'Escola Puig d'Arques i és obert a tothom.