Segona edició del Passaport Edunauta

2022 10 10 passaport edunauta2Aquest mes d’octubre iniciem la segona edició del Passaport Edunauta al municipi, un projecte de creació d’oportunitats educatives i d’acreditació i reconeixement social d’aprenentatges fora de l’escola per a infants de 3r i 4t de primària del municipi, que catalitza i connecta tota la potència educativa del territori.

La seva metodologia es basa en els anomenats passaports d’aprenentatge (learning passaports), on des d’un determinat territori o municipi s’anima a la participació en activitats extracurriculars obertes, dins i fora escola, a tots els seus infants, independentment del seu origen social, per tal d’ampliar la igualtat d’oportunitats educatives. És un passaport divertit i personalitzat on l’infant registra tot el que aprèn explorant i gaudint de les activitats educatives que ofereix el seu entorn. Es tracta de connectar, reconèixer i fer visibles els aprenentatges que els infants fan més enllà de l’escola.

Des de l’Ajuntament de Cassà de la Selva impulsem aquest curs escolar el Passaport Edunauta amb la col·laboració de tota la comunitat educativa del municipi. En concret, hi ha una especial implicació per part de les escoles de Cassà (Puig d’Arques, Aldric i La Salle) i també d’entitats diverses del municipi.

Per tal que totes les famílies pugueu conèixer quines activitats edunautes es poden desenvolupar a Cassà de la Selva i a d’altres municipis, ho podeu consultar al web del Passaport Edunauta (https://www.passaportedunauta.cat/). De la mateixa manera, també us podreu descarregar una proposta d’activitats a realitzar a casa al web de l’Ajuntament (https://cassa.cat/el-poble/educacio/passaport-edunauta).

Es tracta que cada edunata registri al seu passaport totes les activitats que realitzi. Per aquest motiu, quan es faci una activitat al municipi els infants han de portar al passaport perquè els el segellin. Al final de curs es convidarà a tots els edunautes a un acte de graduació per reconèixer els aprenentatges realitzats al llarg de curs.

Per qualsevol dubte, podeu contactar amb l’àrea d’educació de l’Ajuntament (972 46 00 05 - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).

Telèfons d'interès

  • Cassà Jove 669 166 000
  • Centre Cultural Sala Galà 972 462 820
  • Esports (zona esportiva) 972 461 527
  • Promoció Econòmica 972 462 821
  • Ràdio Cassà 972 463 777
  • Serveis Socials 972 460 851
  • Xaloc972 900 235

Contacte

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tel. 972 46 00 05

Rambla Onze de Setembre, 107, 17244 Cassà de la Selva, Girona

NIF. P1704900-H