Avui ha finalitzat el curs de PTT d'auxiliars de vivers i jardins

2022 06 22 graduacio ptt vivers i jardinsAvui s'han graduat l'alumnat del Programa de Formació Inserció, el Pla de Transició al Treball Llagostera - Cassà de la Selva.


El PTT, d'auxiliar de vivers i jardins, és d'un curs escolar. Avui l'alumnat, la directora de l'Institut de Llagostera, professorat, regidories i personal tècnic dels ajuntaments; han celebrat el final d'aquesta etapa, plena d'èxits.

S'han graduat 11 alumnes, que han obtingut el certificat acadèmic del curs i el Curs d'Accés a Cicles Formatius, que els permet continuar estudiant o bé, accedir al món laboral. Ha estat un curs ple de projectes de jardineria i floristeria, sortides, tallers, continguts acadèmics... i sobretot ple d'esforç i treball, sempre amb un somriure!

El PFI - PTT és un programa que organitza el Departament d'Educació amb els Ajuntaments de Llagostera i Cassà de la Selva, destinat a joves de 16 a 21 anys que no tenen el graduat en ESO. Al maig es van fer les preinscripcions pel curs vinent, on s'ofereix també el perfil d'Auxiliar de vivers i jardins, amb 24 preinscripcions per 17 places.