300 alumnes de Cassà celebren la primera festa Edunauta!

17Avui l'alumnat dels cursos de tercer i quart de primària de les tres escoles de Cassà han celebrat la primera festa de graduació Edunauta amb la presència de la regidora d'educació Sílvia Martí.

Aquest acte es fa per tancar el projecte Edunauta aquest curs, una iniciativa que vol promoure la participació en activitats extracurriculars obertes dins i fora de l'escola. Per fer-ho possible, les diferents àrees de l'ajuntament, les entitats i els centres educatius han col·laborat perquè els edunautes coneguessin les activitats culturals i lúdiques del municipi i hi formessin part. Cada cop que assistien a una activitat rebien un segell al seu passaport, també quan col·laboraven a les tasques de casa o participaven en activitats culturals fora del municipi com l'assistència a museus.

El projecte pretén acostar les activitats educatives a tots els infants per tal de potenciar la igualtat d'oportunitats, totes les activitats proposades eren gratuïtes pels edunautes i les seves famílies.

A la festa de gradució els infants han pogut gaudir de la música funk i l'animació amb el grup Orelles de xocolata. Abans de la festa, les escoles han fet entrega dels diplomes que reconeixen als edunautes que més han participat a les activitats amb diploma d'or, de plata o de bronze. 

5678910111213141516