La preinscripció a la llar d’infants taps pel curs 2022-2023 s'obre el 9 de maig

2022 05 04 llar infantsDilluns de la setmana vinent s'obre el període de preinscripció per al curs 2022-23 a la llar d'infants municipal.

Primer cicle d’educació infantil (0-3 anys)

Les dates per presentar la sol·licitud de preinscripció escolar pel curs 2022-2023 per a la Llar d’Infants Taps seran del 9 al 20 de maig de 2022 (ambdós inclosos). Per poder formalitzar la preinscripció, s’hauran de realitzar els tràmits a través de l’administració electrònica. Podeu consultar tota la informació referent al procés de preinscripció i matriculació al web de la Llar d’Infants Taps (https://cassataps.cat). Allà hi trobareu els formularis de sol·licitud i tota la documentació necessària per al procés.

MOLT IMPORTANTEl període de preinscripció és per a aquells infants que vulguin començar a venir a la Llar al setembre, quan comenci el curs escolar 2022-2023. NO ES POT ENVIAR cap sol·licitud si no és aquest el cas. Els infants que vulguin anar a la Llar, però, per les circumstàncies que siguin, ho vulguin fer més tard o no tinguin l'edat mínima, que es posin en contacte amb la Llar (al telèfon 972 46 02 29 o per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Finalment, els alumnes que ja estan matriculats a la Llar no han de tornar a fer tot el procés de preinscripció i matrícula. Des de la Llar ja us informaran de com heu de fer-ne la renovació.