El Consell d’Infants Municipal presenta les seves propostes al consistori

2022 04 28 reunio CIMAhir abans del Ple Municipal va tenir lloc la darrera reunió del Consell d’Infants Municipal per presentar les propostes que s’han anat treballant durant tot el curs.


L'alcalde acompanyat dels regidors i regidores de l'ajuntament van rebre la representació d' alumnes de 5è i 6è de primària de les diferents escoles de Cassà que formen el CIM i que van poder exposar les seves propostes, agrupades en funció del pressupost necessari per dur-les a terme.

Aquests alumnes han treballat els projectes a classe amb la resta de companys i les han acabat redactant després de reunir-se periòdicament durant el curs.
Entre les propostes de fins a 1.000 € van presentar el projecte d'art al carrer, o la proposta de canviar la programació del cinema del cineclub per incloure pel·lícules per a infants i adolescents de 10 a 14 anys. Aquestes dues propostes varen ser acceptades per l'equip de govern que va anunciar que es podrien posar en marxa en els pròxims mesos.
Entre les propostes amb més necessitat de pressupost van demanar que es fessin activitats per a la seva franja d'edat (10-14 anys) a un espai segur com l'Escorxador, també van demanar connectar els carrils bici del municipi, posar bústies d'intercanvi de llibres o millorar la neteja de Cassà.
L'equip de govern va comentar que facilitarien que es poguessin fer activitats amb monitoratge a l'Escorxador a partir del curs vinent. Pel que fa als carrils bici, ja existeixen projectes que enllacen alguns carrers amb les vies verdes al municipi, però que consideraven una bona proposta a la qual s'ha d'aspirar que tots els carrils bici estiguin connectats.
Finalment, tant l'alcalde com els regidors i regidores dels diferents partits del consistori van felicitar a tots els participants per les seves iniciatives i els van obsequiar amb un llibre.