Comunicat de rebuig a l'agressió al professorat de l'INS Cassà

2022 04 29 Foto INS CassàAquest matí el padrastre d'una alumna de l'Institut de Cassà ha agredit al director del centre. Els fets s'han produït al recinte del mateix institut, davant la resta de l'alumnat i l'agressor ha estat detingut pels Mossos d'Esquadra que han acudit al centre, així com la Policia local.

Posteriorment, s'han traslladat al mateix institut l'alcalde, Robert Mundet, i el regidor de governació, Marià Montsunyer per conèixer els fets i donar el seu suport a l'equip educatiu.

A conseqüència d'aquests fets, el professorat ha decidit cancel·lar l'acte d'aquesta tarda on estava previst fer una subhasta benèfica a les 19 h, amb motiu de l'exposició "Girona, acull?", organitzada per l'alumnat de 3r d'ESO.

A continuació afegim el comunicat del professorat de l'institut:

"Arran de l'agressió que ha patit el director del centre, el claustre de professors reivindica la pau.

Avui dia 29 d'abril de 2022 el director de l'INS Cassà, Josep Poch, ha patit una agressió dins del centre educatiu per part del pare d'una alumna. Tota la comunitat educativa de l'Institut condemna tot acte de violència i reivindica l'educació a favor de la pau, el diàleg i els valors ètics.

És per això que tot el claustre de professors ha sortit al pati del centre a llegir un manifest de condemna als actes violents i a favor de la pau".