S'obren les preinscripcions al PFI-PTT Llagostera- Cassà de la Selva!

2022 04 19 Preinscripcions PFI PTTL'Ajuntament en conveni amb el Departament d'Educació i l'Ajuntament de Llagostera organitzem un Pla de Transició al Treball (PTT) destinat a joves de 16 a 21 anys que no han superat l'ESO i que tinguin ganes de formar-se en un sector professional. El nostre PTT és de la família agrària, d'auxiliar de vivers i jardins.

Els objectius del programa són la reincorporació al sistema educatiu, obtenint el Curs d'Accés a Cicles de grau mitjà i/o la incorporació al món laboral.

Durant un curs escolar es fa formació professional (jardineria i floristeria) i formació general (comunicació, socials, matemàtiques...) a la Casa de les Vídues de Llagostera i al CREC i horts urbans de Cassà de la Selva. També es fan 180 h de formació a l'empresa en pràctiques i es rep orientació i seguiment personalitzat.

Les preinscripcions pel curs vinent seran del 2 al 13 de maig a la Casa de les Vídues de Llagostera, amb cita prèvia.

Si hi estàs interessat/da i necessites més informació, pots contactar amb el PTT i demanar cita prèvia a:

Casa de les Vídues de Llagostera

Plaça Llibertat, 1, 17420 Llagostera

Tel. 972 831995 / 664 376886

o al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

També pots demanar informació a l'Institut de Llagostera, o a l'Ajuntament de Cassà de la Selva (educació).

Visita el web de Què estudiar de la Generalitat per a conèixer el procés de preinscripció i matrícula i veure els documents que cal portar.

Aquí podeu trobar el tríptic informatiu sobre el curs: Tríptic PTT 

Podeu descarregar el calendari de preinscripcions aquí: Calendari PTT