Torna el Racó del Joc, diumenge 16 de gener

2022 01 10 raco del jocAquest cap de setmana comença un nou cicle del "Racó del Joc", una activitat que s'havia suspès l'any passat i que es farà durant 4 diumenges al Casal dels Jubilats.

El Racó del Joc és una activitat de jocs de taula amb família que busca enfortir i potenciar les relacions familiars a través del lleure i la diversió. També vol ser un espai de trobada entre diverses famílies del municipi i, per tant, un espai de relació intergeneracional i de cohesió social dels habitants de Cassà de la Selva. Així doncs, aquest espai de relació i de joc familiar i ciutadà vol promoure tots els aspectes positius que pot aportar el joc en general, i els jocs de taula en concret, sobretot, als infants i als adolescents

Aquesta activitat es desenvoluparà al llarg de 4 sessions els diumenges al matí durant els mesos de gener, febrer i març. El Racó del Joc comptarà amb professionals dinamitzadors que orientaran i explicaran les diverses possibilitats de cada joc, sempre prioritzant l’autonomia de les famílies a l’hora d’organitzar el seu propi joc. L’última sessió, que es desenvoluparà el 27 de març, serà un xic diferent ja que els jocs de taula, tindran com a eix conductor, el foment del respecte a la diversitat sexual i de gènere i la coeducació.

  • Destinataris: famílies amb infants a partir dels 4 anys i adolescents.
  • Dates: els diumenges 16 de gener, 6 de febrer, 6 de març i 27 de març.
  • Horari: de 10 a 13 h.
  • Lloc: Casal dels Jubilats de Cassà de la Selva.

L’activitat és gratuïta i no cal inscripció prèvia. L’aforament serà limitat.