Planeta rosa i planeta blau? El sexisme en el joc i les joguines

2021 10 21 Planeta rosa i planeta blau webEl proper 7 de novembre d’11 a 13 h al Casal dels Jubilats realitzarem la tercera sessió de les Jornades d’Educació i Família. Aquesta activitat s’organitza de manera una mica diferent de les altres, ja que va destinada a la mainada de 8 a 12 anys i les seves famílies. És a dir, farem una sessió conjunta entre infants i famílies.

Planeta Rosa i planeta blau? - Jornades d'Educació i Família. A càrrec de Cristina Vila Peñuelas (sociòloga especialitzada en igualtat de gènere)

Els infants tenen la necessitat de jugar. El joc i les joguines ens conviden a fer un munt de coses: a moure’ns, a relacionar-nos, a tafanejar, a aprendre... Però, sabeu què? Les joguines no són innocents, perquè, mentre juguem, podem aprendre algunes coses que comporten un aprenentatge desigual. Per això us volem convidar a descobrir alguns aspectes de les joguines que ens classifiquen en dos mons completament diferents i desiguals. Volem conèixer la vostra opinió, saber com ho veieu i si considereu que hi ha algun aspecte del joc i de les joguines que es podrien canviar.

Els infants de 3r i 4t de primària de les escoles de Cassà de la Selva que assisteixin a aquesta activitat, poden venir amb el Passaport Edunauta i els hi segellarem.

Aquesta activitat forma part del projecte Diver[SOS], on treballem per fomentar el respecte a la diversitat.

Inscripció: cal inscripció prèvia a cassacultura.cat