Les mascaretes transparents als centres escolars del municipi

Mascaretes transparentsAquesta setmana, des de l’ajuntament de Cassà s’han repartit mascaretes transparents als centres escolars per tal de facilitar la comunicació entres els professors/es i els seus alumnes.

 

Les mascaretes s’han convertit en un obstacle per als mestres a l’hora de comunicar-se amb els seus alumnes.  Aquesta problemàtica té més incidència amb els nens i nenes de cicle infantil. Per aquest motiu, des de l’ajuntament s’han fet arribar aquestes mascaretes transparents que facilitaran als professors/es la comunicació amb els alumnes,  podran veure la gestualitat i expressió facial del mestre/a i per alguns d’ells serà la primera vegada que podran veure el somriure dels seus professors/es.

Aquestes mascaretes, són reutilitzables, i estan homologades a la norma UNE0065:2020 pel laboratori ITEL certificat C-13714.
Les mascaretes s’han fet arribar a la Llar d’Infants Municipal Taps, als tres centres escolars d’educació infantil, i als serveis educatius municipals de Logopeda, al Centre de Reforç Escolar de Cassà (CREC), servei de formació cultural de persones adultes.