Alumnes de les Escoles Aldric i Puig d'Arques col·laboren amb la "Campanya Buscatifes"

Aquest matí s’ha activat la “Brigada buscatifes”, equips de voluntaris que marcaran durant dues setmanes els excrements d’animals de la via pública amb unes banderetes. Entre la desena de ciutadans voluntaris que s’han implicat a la iniciativa, també s’han apuntat els alumnes de 5è i 6è de primària de l’Escola Aldric i l’Escola Puig d’Arques. Es tracta d’una actuació d’educació ciutadana a través de la qual es treballa la necessitat de mantenir un poble net.

 

 

DEL 30 DE NOVEMBRE AL 14 DE DESEMBRE NO ES RETIRA CAP EXCREMENT DE LA VIA PÚBLICA

Des d’avui i fins el 14 de desembre els serveis de neteja viària no retiraran cap excrement d’animal de la via pública i deixaran que aquests quedin marcats amb les banderetes de la “campanya buscatifes”. Segons destaca Martí Vallès, Alcalde de Cassà de la Selva, l’objectiu és que “tot el poble quedi marcat per tal que la gent prengui consciència de la necessitat de recollir els excrements d’animals de la via pública”. A partir del 14 de desembre la Policia Local sancionarà a tots els propietaris d’animals que no recullin els excrements dels seus animals i/o els deixin orinar malmetent mobiliari urbà i/o façanes d’edificis.

 

VALORACIÓ POSITIVA DE LA "CAMPANYA BUSCATIFES"

La valoració de les primeres dues setmanes de la “Campanya Buscatifes” és molt positiva ja que s’han rebut un centenar d’avisos de veïns denunciant els punts on hi ha més problemes amb els excrements i/o les orines dels animals. Aquesta informació resulta molt útil per marcar tot el poble amb les banderetes i procedir a les futures sancions. 

 

L'Ajuntament de Cassà de la Selva agraeix la col·laboració de totes les ciutadanes i ciutadans que col·laboren desinteressadament amb la "Campanya Buscatifes".

 

Els Matins de TV3 graven als nens i nenes de 5è de primària de l'Escola Aldric marcant els excrements d'un dels espais habilitats per a gossos.

Tota la informació de la Campanya Buscatifes.

 

 

Telèfons d'interès

  • Cassà Jove 669 166 000
  • Centre Cultural Sala Galà 972 462 820
  • Esports (zona esportiva) 972 461 527
  • Promoció Econòmica 972 462 821
  • Ràdio Cassà 972 463 777
  • Serveis Socials 972 460 851
  • Xaloc972 900 235

Contacte

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tel. 972 46 00 05

Rambla Onze de Setembre, 107, 17244 Cassà de la Selva, Girona

NIF. P1704900-H